Bemutatkozik a vadonatúj KONA.

A dinamikusabb kiállású, futurisztikus, újszerű megjelenésű modell tágasabb belső terével és igényesebb részleteivel a városi utcákon és az országutakon egyaránt otthonosan mozog.

A vadonatúj Hyundai KONA világpremierje.

SangYup Lee, Executive Vice President and Head of Hyundai Design Center
A KONA minden szempontból továbbfejlődött, így még sokoldalúbb igényeket képes kiszolgálni, támogatva ügyfeleink életvitelét.

- SangYup Lee alelnök, a Hyundai formatervezési központjának igazgatója -

Formaterv

Dinamikus, elektromos központú dizájn.

A kecsesen megformált, vadonatúj KONA futurisztikus formatervét az elektromos járművek jellemzőiből kiindulva alakítottuk ki: így kapott letisztult karakteres orrészt és lendületes, áramvonalas idomokat. Azonban a vadonatúj KONA futurisztikus megjelenése ellenére ízig-vérig szabadidőjármű, azok minden előnyével. Dinamikus formavilágát merészen megformált kerékív-toldatok teszik még hangsúlyosabbá; ezekben kaptak helyet az első és hátsó lámpatestek is.

The Hyundai all-electric IONIQ 6 Streamliner from the rear.

Nagyobb és merészebb.

A lehető legtágasabb belső tér érdekében a vadonatúj KONA továbbfejlődött: szélesebb és hosszabb lett, anélkül, hogy feladta volna ikonikus karakterét.
The Hyundai all-electric IONIQ 6 Streamliner with over 700 Parametric Pixels in the city from the front.

Seamless Horizon világítás.

A letisztult, jellegzetes orrkialakítást Seamless Horizon világítás teszi még hangsúlyosabbá. A motorházfedél teljes szélességében húzódó, elegáns fényív markánsabb kiállást kölcsönöz az autónak.

Jellemzők

Új mércét állít.

A vadonatúj KONA ultramodern, intelligens technológiáinak lenyűgöző kínálatával új mércét állít a városi szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási és ötletes kényelmi funkciókat, amelyeket élvonalbeli biztonsági jellemzők, valamint fejlett vezetőtámogató rendszerek egészítenek ki.

 1. Mindig a legújabb szoftverek, vezeték nélküli frissítéssel.

  A KONA az első Hyundai modell, amely megkapta az új online fedélzeti navigációs vezetői környezetet, amelyhez kapcsolódóan a jármű minden rendszerszoftverje vezeték nélküli kapcsolaton keresztül frissíthető.
 2. Dupla 12,3 colos integrált kijelző.

  A kecses, moduláris műszerfalon két integrált kijelző található: a 12,3 colos infotainment érintőképernyő, valamint a 12,3 colos digitális műszeregység ultramodern megjelenést kölcsönöz a belső térnek.
 3. Hyundai digitális kulcs.

  Szépen, könnyedén. A Hyundai digitális kulcs jóvoltából a vadonatúj KONA nyitásához elég okostelefonját a vezető- vagy utasoldali ajtó kilincséhez közelítenie.
  1. 360 fokos parkoló kamera (SVM).

   Szűk a parkolóház? Nem elég tágas az autómosó? Mi sem egyszerűbb ennél! A vadonatúj KONA 360 fokos parkoló kamera rendszere egyszerűvé és biztonságossá teszi a szűk helyen való manőverezést.

  2. Még tágasabb, még jobban variálható csomagtartó.

   Alaphelyzetben akár 466 liter áll rendelkezésére: ez 30%-kal több, mint az előző generációs KONA esetében. A 40:20:40 arányban osztva dönthető hátsó ülés jóvoltából rugalmasan helyezheti el a terebélyes csomagokat.

  3. Autópálya asszisztens (HDA 1.5).

   A HDA 1.5 autópálya asszisztens funkció segít tartani a beállított sebességet, illetve az előttünk haladó jármű mögötti követési távolságot, továbbá a sáv középvonalában tartja az autót, akár ívmenetben is.

   Távirányításos, automatikus beparkoló rendszer 2.

   A vadonatúj KONA képes teljesen önállóan párhuzamosan vagy ferdén beparkolni, illetve parkolóhelyre betolatni, vagy onnan előre kiállni. Ehhez Önnek még csak az autóban sem kell ülnie.

   Élvonalbeli elektromos szolgáltatások.

   Bámulatosan intelligens technológiák a vadonatúj KONA Electric fedélzetén.

   A vadonatúj KONA Electric intelligens technológiák és az elektromos hajtásláncból fakadó, ötletes kényelmi szolgáltatások hiánytalan kínálatával új mércét teremt a szegmensben. A 2. szintű autonóm vezetési funkcióktól a távirányításos, automatikus beparkoló rendszerig, a járműből-a-fogyasztóra (V2L) technológiától a ragyogó head-up kijelzőig a legmodernebb vezetőtámogató szolgáltatások állnak rendelkezésére.

   1. Projektoros head-up kijelző.

    A head-up kijelző biztonságossá tesz minden utat: virtuális információkat - például navigációs irányokat vagy figyelmeztetéseket - vetít közvetlenül az Ön szeme elé.

   1. 1
   1. Járműből a fogyasztóra (V2L) technológia.

    Mintha otthon lenne: csak dugja be a konnektorba a hordozható számítógépet, vagy az elektromos kerékpárt. A vadonatúj KONA Electric innovatív V2L funkciójának köszönhetően Ön maximálisan kiélvezheti a fenntartható elektromobilitás előnyeit. Működtesse vagy töltse hordozható elektromos berendezéseit - legyen az elektromos robogó vagy kempingfelszerelés -, akár menet közben, akár álló helyzetben.

   1. 1
   1. Ráfutásos balesetet megelőző rendszer 2.0.

    Gyorsan megállítja az autót, még ha Ön nem is figyel oda. Az FCA figyelmeztet a lassító vagy megálló járművekre, kerékpárosokra és gyalogosokra, és amennyiben Ön nem reagál idejében, önálló vészfékezésbe kezd. Támogatást biztosít, ha Ön kereszteződésben kanyarodik vagy azon egyenesen áthalad; sávváltás során segít elkerülni az ütközést a szemből érkező, vagy a szomszédos sávban közeledő járművekkel; illetve aktív elkormányzás funkciót kínál.

   2. Autópálya asszisztens 2.0.

    A Hyundai élvonalbeli 2. szintű autonóm mobilitási technológiája lehetővé teszi, hogy autója önállóan kormányozzon, gyorsítson vagy fékezzen. Az autó menet közben kiértékeli környezetét, és aktívan beavatkozva gondoskodik az Ön és utasai biztonságáról, ha veszélyes helyzetet vagy baleseti kockázatot észlel. A rendszer a sáv középvonalában tartja az autót, biztonságos követési távolságot tartva az elöl haladó mögött.

   1. 1
   2. 2
   1. E-Active hangkialakítás.

    Az elektromos közlekedés új hangja. Tegye még inkább érzelmekben gazdag élménnyé a vezetést a Hyundainál elsőként alkalmazott funkció segítségével. A szolgáltatás kifejezetten erre tervezett vezérlő egységek, valamint a fedélzeti Bose audiorendszer segítségével virtuális menethangot állít elő, ezzel téve még dinamikusabbá a vezetés élményét. Az optimális hangzást a menetsebesség, a forgatónyomaték és a gyorsítás mértéke függvényében határozza meg a rendszer.

   1. 1
   1. Fűthető töltőnyílás fedél.

    Immár télen is egyszerűen töltheti autóját. A vadonatúj KONA Electric ötletes fűtőrendszere jóvoltából a töltőnyílás fedele a leghidegebb téli napon sem fagy be. Így Ön bármikor igény szerint töltheti elektromos autóját.

   1. 1
   Árajánlatkérés Tesztvezetés