Erre a jövőre nem kell várnia.

Már itt van. Most. A kecsesebb, kifinomultabb új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű átdolgozott megjelenést, a legmodernebb kapcsolódási és biztonsági funkciókat, valamint akár 484 km-es* hatótávolságot kínál. Ráadásul mostantól gyorsabb szállítási idővel kapható Európában, így Ön minden eddiginél egyszerűbben válthat elektromos közlekedésre.

Formaterv

Kecsesen megformált szabadidőjármű.

Az eddiginél is elegánsabb, kifinomultabb új Kona Electric különlegesen magabiztos formaterve még áramvonalasabb, sportos megjelenést kapott, ugyanakkor megőrizte kalandkereső szabadidőjárműves hangulatát. A megújult formavilág lágy, aerodinamikus idomokat, plasztikusan megformált vonalat alkalmaz, amelyek harmonikusan folynak egybe a fényezett kerékív-toldatokkal és az exkluzív új 17 colos keréktárcsákkal.

Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű egy Hyundai Kona szabadidőjárművel átellenben parkol.

Lendületes, áramvonalas formaterv.

A letisztult, lendületes orrkialakítás teljességgel egyedi jelenség. A különleges, zárt hűtőmaszk stílusát viszik tovább az optimális aerodinamikai teljesítményt nyújtó, kecses vonalak.

Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű egy folyó festői partján parkol, hátulnézetből.

Új farkialakítás.

A kecses, áramvonalas formai tematika az új hátsó lökhárítóban és annak alsó betétjében is megjelenik, amit a dinamikus, új megjelenésű LED-es hátsó lámpatestek is kihangsúlyoznak.

Ultramodern vezetői környezet kettős digitális kijelzővel.

Az ultramodern kapcsolódás elegáns dizájnnal találkozik az új Kona Electric kettős nagyméretű kijelzőjén. A 10,25 colos digitális műszeregység és a 10,25 colos, osztott képernyő funkcióval felvértezett központi érintőképernyő a vezetői környezetnek modern megjelenést, Önnek kiváló kilátást és irányítást kölcsönöz. Az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a nagy érintőképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

Az új Hyundai KONA elektromos szabadidőjármű belső tere az elektronikus váltóvezérlő gombokkal.
1

Head-up kijelző és 10,25 colos, teljesen digitális műszeregység.

Az új 10,25 colos, teljesen digitális műszeregység ott jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni. Közvetlenül fölötte, a műszerfalon helyezkedik el a head-up kijelző, amely közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útbaigazítás vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi a vezetést. A kormánykerék mellett elhelyezett gombbal aktiválható kijelző használaton kívül visszahúzódik a műszerfalba.

Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű kormánykereke és új, teljesen digitális műszeregysége.
1
The heated rear seats inside of the new Hyundai Kona Electric compact SUV.
1

Fűthető hátsó ülések.

Hogy mindenki élvezze az utazást. A hátul utazók imádni fogják a fűthető hátsó üléseket.

Menetteljesítmények

Nagy teljesítmény. Kiemelkedő hatótávolság. Lenyűgöző gyorsulás.

Ki mondta, hogy az elektromos mobilitás unalmas? Az autó rendkívül fürgén gyorsít, köszönhetően a késlekedés nélkül rendelkezésre álló, 395 Nm forgatónyomatékának: az élvezetesen vezethető, sportos szabadidőjármű álló helyzetből mindössze 7,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. A kétféle hajtáslánc-változat közül válassza az igényeinek megfelelő teljesítményt és hatótávolságot. A 39,2 kWh akkumulátorral szerelt változat végsebessége 155 km/óra, hatótávolsága akár 305 km. A 64 kWh-os változat ezzel szemben 167 km/óra sebességre képes, hatótávolsága pedig eléri a 484 km-t.*

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű 484 km-es hatótávolsága 64 kWh akkumulátorral.
  2

  Lenyűgöző hatótávolság.

  Nincs többé miért aggódnia. Egyetlen töltéssel lenyűgöző 484 kilométert (64 kWh akkumulátor) vagy megnyugtató 305 kilométert (39,2 kWh akkumulátor) tehet meg.

 2. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű 47 perc alatt tölthető 10%-ról 80%-ra.

  Gyors töltés.

  Mindkét verzió akkumulátora mindössze kb. 47 perc alatt 10%-ról 80 százalékos szintre tölthető fel 100 kilowattos, egyenáramú gyorstöltő berendezésről.

 3. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű álló helyzetből 7,9 mp alatt gyorsul 100 km/órára.
  3

  Lenyűgöző gyorsulás.

  Feledhetetlen élményt kínál a villámgyors elektromos gyorsulás. 0-ról 100 km/órára mindössze 7,9 másodperc alatt!

  Milyen hosszú a napi ingázása?

  Számolja ki az ingázási napok számát két töltés között. (39,2 és 64 kWh akkumulátor kapacitás esetén.)

  22 km

  64 kWh

  22

  nap

  Töltések
  közötti napok száma1

  39.2 kWh

  13

  nap

  Töltések
  közötti napok száma2

  Ahogy számos tényező befolyásolja a belső égésű motor (ICE) üzemanyag-hatékonyságát, az elektromos autó hatékonyságát is befolyásolja az akkumulátor mérete, az Ön vezetési stílusa, a külső hőmérséklet, az Ön által szállított utasok száma és így tovább.


  1. 1 Maximális hatótávolság a WLTP-ciklus szerint 484 km a 64 kWh-os akkumulátoros változatnál. A vezetési távolság az útviszonyoktól, a vezetési stílustól és a hőmérséklettől függően változhat.
  2. 2 A WLTP-ciklusnak megfelelő maximális hatótávolság a 39,2 kWh akkumulátoros változatnál 305 km. A vezetési távolság az útviszonyoktól, a vezetési stílustól és a hőmérséklettől függően változhat.

  Töltsön bárhová is megy.

  Otthon, munkahelyen, utazás közben.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The different battery charging times of the new Hyundai Kona Electric compact SUV.
   4,5,6

   Egyszerű otthoni töltés.

   Otthoni töltődobozra / váltóáramú töltőállomásra csatlakoztatva a 64 kWh akkumulátor-kapacitású verzió 9 óra 15 perc alatt tölthető 10%-ról 100%-ra az alapfelszerelésként kínált 7,2 kW teljesítményű, egyfázisú fedélzeti töltő (OBC) segítségével. A külön rendelhető 10,5 kW-os háromfázisú OBC töltővel a töltés ideje 6 óra 50 percre csökken.

  2. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű különböző töltési idői.
   4,5,6

   Egyszerű otthoni töltés.

   Otthoni töltődobozra / váltóáramú töltőállomásra csatlakoztatva a 39,2 kWh akkumulátor-kapacitású verzió 6 óra alatt tölthető 10%-ról 100%-ra az alapfelszerelésként kínált 7,2 kW teljesítményű, egyfázisú fedélzeti töltő (OBC) segítségével. A külön rendelhető 10,5 kW-os háromfázisú OBC töltővel a töltés ideje 4 óra 20 percre csökken.

  1. 1
  2. 2
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The new Hyundai Kona Electric compact SUV charging at a workplace.

   Munkahelyi töltőállomások.

   Számos vállalat kínál töltőpontokat munkatársai és látogatói számára. Több országban adókedvezményekkel és egyéb támogatással segítik ezek kiépítését. Kérje meg munkáltatóját, hogy építtessen ki töltőpontot munkahelyén.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The new Hyundai Kona Electric compact SUV's LIVE Services shows you charging stations.

   Bárhol talál töltőállomást.

   Ne aggódjon a lemerülő akkumulátor miatt: az új Kona Electric ingyenes LIVE szolgáltatása valós időben jeleníti meg a töltőállomások adatait, a helyszínüktől kezdve az alkalmazott csatlakozó szabványokon át a szabad töltőpontokig. (A LIVE szolgáltatások kizárólag a navigációs rendszerrel együtt vehetők igénybe.)

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű munkahelyi töltőre csatlakoztatva.

   Utazzon felszabadultan.

   A Hyundai elektromos járművei mindig is a gondtalan felfedezés örömét támogatták - ne engedje hát, hogy megállítsák az országhatárok! Fontos, hogy tervezze meg előre az útvonalát, így olyan pihenőknél tarthat kávészünetet, ahová gyorstöltő állomásokat telepítettek. Európa-szerte töltőpontok sokasága áll a villanyautósok rendelkezésére; ezek száma napról napra gyarapszik.

  1. 1

  Kapcsolódás

  Elektromos mobilitás. Folyamatos kapcsolódás.

  Élvezze a harmonikus kapcsolódási funkciókat és az életet leegyszerűsítő, innovatív, intelligens technológiákat. A 10,25 colos érintőképernyő 3D navigációs funkciót, valamint Bluelink® Connected Car szolgáltatásokat kínál. A rendszerhez a LIVE szolgáltatásokra vonatkozó ötéves, ingyenes előfizetés tartozik: ezek valós idejű forgalominformációval, időjárási adatokkal, valamint traffipax riasztásokkal* szolgálnak. Az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a nagy érintőképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű 10,25 colos kijelzője.
   1,7

   Részletes elektromos tájékoztatás.

   A navigációs rendszer információin kívül az új Kona Electric fedélzeti rendszereinek pillanatnyi állapotáról is tájékozódhat a 10,25 colos kijelzőn keresztül.

  2. A Bluelink® Connected Car Services az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjárműhöz is elérhető.

   Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

   Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. Az új Kona Electric a Bluelink csatlakoztatott szolgáltatások legfrissebb változatát alkalmazva biztosít zökkenőmentes kapcsolódást: utazását online hangfelismerés, valamint funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

  3. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjárműben hangvezérléssel kezelhető a Bluelink® alkalmazás.

   Kiterjesztett hangfelismerés alapú funkciók.

   Szabályozza egyszerű szóbeli utasításokkal az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, a hátsó ablak vagy a külső tükrök fűtése, vagy éppen a kormányfűtés.

   Bluelink® alkalmazás

   Ellenőrizze a hatótávolságot munkahelyéről. Indítsa el, vagy állítsa le a töltést a konyhából. Vagy aktiválja az előfűtést a hálózatra csatlakoztatott autóban, megkímélve az akkumulátor kapacitását. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett az új Kona Electric rendelhető navigációs rendszeréhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás okostelefonon: klíma távvezérlés.

    Kényelmesebb, és az akkumulátort is kíméli.

    Állítson be egy komfortos hőfokot a Bluelink alkalmazásban, és autója bekapcsolja a fűtést vagy a klímaberendezést, ha külső áramforrásra csatlakoztatta. Ez nem csak kényelmes, de az akkumulátort is kíméli.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás okostelefonon: lemerülésig megtehető távolság.

    Ellenőrizze hatótávolságát.

    Mielőtt útnak indulna, ellenőrizze, mekkora távolságot tud megtenni a rendelkezésre álló töltéssel.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás okostelefonon: töltés ütemezése.

    Állítsa be, módosítsa a töltés ütemezését.

    A Bluelink alkalmazásból hozzáférhet az új Kona Electric töltés ütemezés funkciójához. Gondoskodjon az optimális töltésről és a legkedvezőbb tarifákról. És persze arról, hogy autója induláskor teljesen feltöltve várja.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás okostelefonon: töltés korlátozása.

    Módosítsa a gyári beállításokat.

    Töltse autóját saját belátása szerint. Ha szeretné, meghatározhatja a gyorstöltés és a teljes töltés mértékét.

   1. 1

   Biztonság

   Még biztonságosabb a továbbfejlesztett Hyundai SmartSense révén.

   Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az új Kona Electric mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű elülső ütközés-elkerülő támogatás (FCA) funkciója.

    Elülső ütközés-elkerülő támogatás (FCA).

    Az autó előtti útszakaszt kamerával pásztázó FCA figyelmezteti a vezetőt, ha gyalogost vagy hirtelen fékező autót észlel, majd automatikusan lassítani kezd. Opcióként, a kamerát radarral kiegészítve kerékpáros észlelésére is alkalmas.

   2. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű hátrameneti ütközés-elkerülő támogatás funkciója.

    Hátrameneti ütközés-elkerülő támogatás (RCCA).

    Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

   3. Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű holttéri ütközés-elkerülő támogatás (BCA) funkciója.

    Holttéri ütközés-elkerülő támogatás (BCA)

    A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a veszélyre, valamint szükség esetén a fékek szelektív működtetésével segít elkerülni az ütközést.

    Az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA) funkciója.

    Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA).

    A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

    Még biztonságosabb a gyerekeknek.

    Mivel szerettei biztonságánál semmi sem fontosabb, az új Kona Electric egy sor különleges szolgáltatással gondoskodik gyermekei védelméről.

    Gyermek az új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű hátsó ülésén.

    Biztonságos kiszállásra figyelmeztető rendszer.

    Az ötletes funkció észleli, ha hátulról jármű közelít. Ilyenkor a műszerfalon és a külső visszapillantó tükörben megjelenő riasztással, valamint hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre.

    1

    Hátsó ülések foglaltságára figyelmeztető rendszer

    Az új Kona emlékszik, ha elindulás előtt kinyitották a hátsó ajtaját. Célhoz érve a műszeregységben megjelenő üzenettel és hangjelzéssel emlékezteti arra, hogy ellenőrizze a hátsó ülést.

    Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

    Mint minden Hyundai gépkocsi, az új KONA Electric is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli általános garanciával igazoljuk, így Ön anélkül élvezheti az életet, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál járműgarancián túlmenően az új KONA Electric nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

    Fiatal pár ül a töltőpontra csatlakoztatott új Hyundai Kona Electric mellett.
    The 5 year unlimited Mileage Warranty and the 8 year Battery Warranty of the new Kona Electric.
    8
    Árajánlatkérés Tesztvezetés