Még sportosabb menetdinamikai jellemzők.

Az elegáns új i30 Fastback N mindennapi sportautó valódi versenypálya-alkalmassággal. Az új i30 N számos új funkcióval emeli új szintre a mindennapi és a sportos vezetés élményét: azoknak készült, akik szenvedéllyel rajonganak az autóvezetésért.

Menetteljesítmények

A megbabonázó menetdinamika új szintje.

A díjnyertes i30 Fastback N bemutatása óta azon dolgozunk, hogy a nagyszerűt még tökéletesebbé tegyük. A sikeres i30 N TCR versenyautóval szerzett tapasztalatainkat felhasználva, az ügyfeleink lelkes közösségétől kapott visszajelzések alapján alapvető módosításokat hajtottunk végre - ilyen az új, olajfürdős nyolcfokozatú duplakuplungos, kormányról kapcsolható sebességváltó (N DCT) bevezetése, a Performance csomagban elérhető teljesítmény és forgatónyomaték növelése, vagy a kistömegű, kovácsolt könnyűfém keréktárcsák megjelenése.

 1. the performance package for the new i30 Fastback N now delivers 280 PS and 392 Nm torque
  Az új i30 Fastback N Performance csomagja 280 lóerőt és 392 Nm forgatónyomatékot kínál.

  Performance csomag.

  A 2.0 T-GDI motor immár 280 lóerőt ad le, kis fordulaton is megnövelt forgatónyomaték és motorteljesítmény mellett. Ez közvetlen gázreakciókat, jobb gyorsítóképességet és sokkal élvezetesebb vezethetőséget biztosít. A hatfokozatú kézi sebességváltó helyett választhatja a pontosabb szabályozást és gyorsabb váltásokat lehetővé tevő nyolcfokozatú, olajfürdős duplakuplungos sebességváltót (N DCT), kormányon elhelyezett váltófülekkel. Legnagyobb forgatónyomaték: 392 Nm. Végsebesség: 250 km/óra.

 1. 1
 1. the standard trim for the new i30 Fastback N now delivers 250 PS and 353 Nm torque
  Az új i30 Fastback N alapkivitelben 250 lóerőt és 353 Nm forgatónyomatékot nyújt.

  Alapkivitel.

  Az új i30 Fastback N alapkivitelben 6 fokozatú kézi sebességváltót kínál karbon szinkrongyűrűvel és erős tengelykapcsolóval. A rövid váltási utak elősegítik a gyors kapcsolásokat, és a sportos gázreakcióknak köszönhetően a mindennapokban is versenyautós hangulatot ébresztenek. Legnagyobb motorteljesítmény: 250 LE.  Legnagyobb forgatónyomaték: 353 Nm. Végsebesség: 250 km/óra.

 1. 1

Válasszon a kétféle sebességváltó közül.

Gyorsan, finoman és hatékonyan szeretne sebességet váltani? Két lehetősége is van. Az alapkivitelű, finoman kapcsolható, szűken áttételezett hatfokozatú manuális sebességváltó mellett választhatja a vadonatúj, villámgyors kapcsolásokkal működő, olajfürdős, nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltót (N DCT). Ez utóbbi ráadásul kézzel is kapcsolható, akár a váltókar, akár a kormánykeréken elhelyezett fülek segítségével, ezzel erősítve a hétköznapi versenyautó érzését.

gear shifter for the 6-speed manual shifter of the new Hyundai i30 Fastback N

Hatfokozatú kéziváltó.

A feszes kéziváltót és kemény kuplungot kedvelő rajongók számára kialakított sebességváltó gömb alakú karját kék sáv és az N logó díszíti.

gear shifter for the N DCT wet-type 8-speed dual clutch transmission of the new Hyundai i30 Fastback N

A vadonatúj N DCT.

A most először kínált, váltófülekkel és új N sportfunkciókkal felvértezett, olajfürdős nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltó még sportosabb vezetési élményt biztosít.

N Grin Control.

Több mosoly jut minden kilométerre – Az N Grin Control rendszer ötféle, markánsan eltérő üzemmóddal igazodik pillanatnyi hangulatához. Az egyes üzemmódokban megváltozik az autó személyisége: módosulnak a motor, a felfüggesztés, a kormánymű, a menetstabilizáló elektronika (ESC), a kipufogóhang, az N Corner Carving differenciálmű és a sebességváltó paraméterei.

 1. launch control reduces wheel spin or slip when launching fast with the new Hyundai i30 Fastback N

  Rajtautomatika.

  Maximális tapadással a lehető leggyorsabb rajtért. A rendszer korlátozza a kerekek kipörgését vagy megcsúszását, amennyiben a vezető álló helyzetből kíván intenzíven gyorsítani, így a pilóta úgy rajtolhat el, mint egy profi autóversenyző.

 2. rev-matching for fast and smooth downshifts inside the new Hyundai i30 Fastback N

  Fordulatszám-igazítás

  Gyors, finom visszakapcsolás. A fordulatszám-igazítás a motor fordulatszámát összehangolja a soron következő fokozat bemeneti tengelyének fordulatszámával, ezzel mérsékelve a mechanikus kopást és javítva a rendszer élettartamát.

 3. detail of the stabilizer bar inside the new Hyundai i30 Fastback N

  Hátsó merevítő rudazat

  A funkció megnöveli a karosszéria torziós szilárdságát, kiszámíthatóvá téve a menetdinamikát és a viselkedést, mindenekelőtt kanyarban és dinamikus manőverezés során.

 4. the new Hyundai i30 Fastback N weighs only 1419 kg

  Kistömegű alkatrészek javítják a menetteljesítményeket.

  Az N Light sportülés és a 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa alkalmazásával elért tömegcsökkentés jobb menetdinamikát és pontosabb irányíthatóságot eredményez, és ezáltal dinamikusabb vezetési élményt szavatol*.

  Biztonság

  Élvonalbeli biztonsági és fejlett vezetőtámogató rendszerek.

  Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az új i30 N mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

  Kapcsolódás

  A legmodernebb technológiákkal és innovatív funkciókkal felszerelve.

  Élvonalbeli intelligens technológiai megoldások várják, mint a 10,25 colos érintőképernyő, amelyen keresztül mindent közvetlenül elérhet, a navigációs szolgáltatásoktól kezdve az okostelefon-tükrözésen át a Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig. Vezérelje autóját telefonjáról - vagy akár szóbeli parancsokkal. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár hozzá a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

  1. menu screen of the upgraded 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

   Továbbfejlesztett 10,25 colos érintőképernyő.

   Könnyed és hatékony kapcsolódási megoldást kínál az opciós 10,25 colos, nagyfelbontású érintőképernyő, amely Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióival mindent könnyen hozzáférhetővé tesz menet közben.

  2. performance driving data on the 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

   Menetteljesítmények Driving Data System.

   Ellenőrizze és fejlessze versenyzői képességeit: a rendszer használatát továbbfejlesztett grafikus megjelenítés teszi még egyszerűbbé. Olyan adatokat jelenít meg, mint a motorteljesítmény, a forgatónyomaték, a töltőnyomás, a gyorsulási erők, valamint a köridő, illetve a gyorsulás ideje.

  3. a young man walking away from his Hyundai i30 Fastback N 

   Jármű állapot lekérdezése.

   Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: a tankolásig megtehető távolságtól kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át a csomagtérfedél és az ablakok helyzetéig.

  4. Last Mile Navigation for the new Hyundai i30 N displayed on a smartphone

   Utolsó szakasz navigációja.

   Elképzelhető, hogy valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel vagy a Google Térkép segítségével igazítja Önt útba.

   Hyundai Bluelink® Connected Car Services app displayed on a smartphone

   Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

   A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

   Kényelem és praktikum

   Kényelmes ingázás, lehengerlő teljesítmény.

   Az i30-as modellcsaládra jellemző kényelmi és praktikus funkciók széles körét kínáló i30 N tökéletesen alkalmas a komfortos mindennapi ingázásra, ugyanakkor páratlan teljesítményt és versenypályára termett menetdinamikát is nyújt - szó szerint a mindennapokra termett versenyautó.

   heated and ventilated front seats inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

   Fűthető ülések

   Az új i30 N első ülései háromfokozatú fűtéssel szerelhetők fel, ami a hideg napokon is kellemessé teszi az utazást, az első pillanattól fogva.

   heated steering wheel inside of the new Hyundai i30 Fastback N

   Fűthető kormánykerék.

   Egyetlen gombnyomás, és hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A kezének többé nem kell megvárnia, hogy bemelegedjen az autó.

   1. USB port in the centre console of the new Hyundai i30 Fastback N

    USB csatlakozók.

    A padlókonzolon töltésre és adatátvitelre egyaránt alkalmas USB csatlakozó található: innen tükrözheti okostelefonját a központi kijelzőjére, vagy játszhat le zenét.

   2. wireless charging in the centre console of the new Hyundai i30 Fastback N

    Vezeték nélküli töltés.

    Ötletes. A Qi-kompatibilis okostelefonok töltését a középen kialakított, vezeték nélküli töltőfelület teszi még egyszerűbbé. A fedélzeten további egy USB, valamint két 12V csatlakozó található.

   3. menu screen of the upgraded 10.25" touchscreen inside the new Hyundai Fastback N

    Okostelefon tükrözés.

     Az Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszerek révén elég csatlakoztatnia okostelefonját, és kedvenc alkalmazásait máris a nagyméretű érintőképernyőről vezérelheti.

    További tájékoztatás az új i30 Fastback N modellről.

    Abroncs információk.

    Az alábbiakban megtalálja a Hyundai i30 N gyári szerelésű abroncsaira vonatkozó tájékoztatást.

    Árajánlatkérés Tesztvezetés