A tűzforró teljesítmény eleganciája.

Lendületes sziluettje és kecsesen ejtett tetővonala elegáns szépséggel ruházza fel az i30 Fastback N modellt. A magabiztos, tökéletesen arányos modell továbbfejlesztett stíluselemei és módosított formanyelve megelőlegezik a modell menetdinamikáját.

Külső

Magára irányítja a figyelmet. Hatalma alá gyűri a kanyarokat.

Az egyedi stílusú új i30 Fastback N új formai részletei még inkább kihangsúlyozzák a modell menetdinamikáját. Többről van ugyanis szó, mint látványról: a menetdinamika vezérelte az olyan módosításokat, mint az új, agresszív megjelenésű első lökhárító, amelynek beépített légbeömlői mérséklik a légörvények kialakulását, és ezáltal javítják az autó aerodinamikai teljesítményét. Az új, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák fantasztikusan néznek ki, ráadásul jobb vezethetőséget és erőátvitelt eredményeznek.

360°

0%
  1. Hyundai i30 Fastback N from the front.

   Szemből.

   A V alakú nappali világítással felszerelt, új LED-es fényszórók elnyúlnak egészen a széles, megújult N hűtőmaszkig, amely optimális hűtést biztosít a motornak.

  2. Hyundai i30 Fastback N from the side

   Oldalról.

   Oldalnézetből az egyik legizgalmasabb részlet a Hyundainál most először alkalmazott, 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, amelyre kifejezetten az i30N-hez optimalizált Pirelli P Zero abroncsokat szereltünk.

  3. Hyundai i30 Fastback N from the rear

   Hátulról.

   A nagyobb jobb - az új, kettős hangtompítóval szerelt kipufogórendszer még nagyobb átmérőjével sportos, erőtől duzzadó megjelenést eredményez.

   A sportos fastback karosszéria időtlen szépsége.

   A sportos fastback karosszéria időtlen szépsége lendületes ívű hátsó légterelőben végződik. A C-oszlop és a hátsó szélvédő vízcsepp által ihletett, lágy, elegáns vonalai még erőteljesebbé teszik az autó elkeskenyedő övvonalát. Ezeknek a vonalaknak is köszönheti, hogy az autó 2019-ben elnyerte az “Auto Bild Év Sportautója” címet. Az olvasói szavazás díja is azt igazolja, hogy az N márka rajongói nagyra értékelik a modell teljesítményét és megjelenését.

   1. colour options for the new Hyundai i30 Fastback N: Performance Blue

    Performance Blue.

    Az új i30 Fastback N hétféle karosszériaszínben - köztük a kizárólag a Hyundai N típusokhoz kínált Performance Blue árnyalatban - rendelhető.

   2. colour options for the new Hyundai i30 Fastback N: Polar White

    Polar White.

   3. colour options for the new Hyundai i30 Fastback N: Engine Red

    Engine Red.

   4. colour options for the new Hyundai i30 Fastback N: Sunset Red Pearl

    Sunset Red Pearl.

   5. colour options for the new Hyundai i30 Fastback N: Shadow Gray

    Shadow Gray.

   6. colour options for the new Hyundai i30 Fastback N: Dark Knight Gray Pearl

    Dark Knight Gray Pearl.

   7. colour options for the new Hyundai i30 Fastback N: Phantom Black Pearl

    Phantom Black Pearl.

    Belső

    Még sportosabb vezetői környezet.

    Izgalmas és testhez álló: az új i30 Fastback N kecses, sportos utasterét az autózást szenvedélyesen szerető emberek tervezték, hozzájuk hasonló autórajongók számára. A vezetői környezet legalább olyan sportos, mint amennyire kényelmes. Az ergonómia egyértelműen vezetőközpontú: minden azonnal leolvasható és könnyen elérhető.

    1. interior view of the cockpit inside the new Hyundai i30 Fastback N showing the N Light Seats

     N Light ülések - Üljön úgy, mint a profik!

     A könnyű sportülések prémium bőr / Alcantara kárpitozást kapnak, az integrált fejtámaszt megvilágított N logó díszíti, a kiváló oldaltartásról hangsúlyos oldalsó párnázat gondoskodik.

    2. close-up of the racing-inspired paddle shifters on the steering wheel on the new Hyundai i30 Fastback N

     Váltson villámgyorsan, a kormány elengedése nélkül.

     A motorsport ihletésű váltófülekkel gyorsan és könnyedén kapcsolhat a fokozatok között. Mivel közvetlenül a kormánykerékre szereltük őket, kanyarban is könnyedén használhatók.

    3. N Cluster inside the new Hyundai i30 Fastback N

     N műszeregység.

     Egyetlen pillantással leolvasható róla a motorolaj hőmérséklete, a forgatónyomaték vagy a töltőnyomás. Az optimális váltást váltófények segítik. A fordulatszámmérő LED-ekkel jelzett piros zónája a motorhőmérséklet függvényében változik.

     További tájékoztatás az új i30 Fastback N modellről.

     Árajánlatkérés Tesztvezetés