Elegáns adrenalin. Újraalkotva.

A különleges megjelenésű i30 Fastback N színtiszta, tömény vezetési élményt biztosít. Hajtásláncát és megjelenését egyaránt továbbfejlesztették, így vezethetősége ugyanolyan lenyűgöző, mint a megjelenése.

 Lenyűgöző teljesítmény, kifinomult stílus.

Lendületes sziluettje és kecsesen ejtett tetővonala révén az i30 Fastback N kifinomult stílusban tálalja lenyűgöző teljesítményét. A ferdehátú rokonánál alkalmazott teljesítménynöveléssel és új, intelligens technológiai tartalommal felvértezett, stílusos ötajtós kupé színtiszta eleganciába csomagolja az adrenalin-löketet.

 1. close-up of the turbocharged engine inside the new Hyundai i30 Fastback N

  Az erő öröme.

  A megnövelt teljesítményt kínáló Performance csomag immár 280 lóerőt és 392 Nm forgatónyomatékot bocsát a vezető rendelkezésére. A kis fordulatszámon megnövelt teljesítmény közvetlen gázreakciókat, jobb gyorsítóképességet és sokkal élvezetesebb vezethetőséget biztosít.

 2. N DCT 8-speed dual clutch transmission inside the new high-performance Hyundai i30 Fastback N

  Bemutatkozik az N DCT.

  A váltófülekkel és új N sportfunkciókkal felvértezett, olajfürdős nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltó még sportosabb vezetési élményt biztosít.

 3. close up of the 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 Fastback N

  N Grin Shift.

  Nyomja meg, és vigyort csal az arcára – egyetlen gombnyomással 20 másodpercre korlátok nélkül élvezheti az N teljesítményt. Maximális forgatónyomaték és gyorsulás, maximális kipufogóhang és "nekilódulás" felkapcsoláskor.

  Zene füleinknek. Adjon gázt, csavarja fel!

  Az i30 Fastback N egyedi hangolású kipufogórendszerének erőt sugárzó robaja minden lejátszási listánál szebben szól a motorsport-rajongók számára. A kipufogóból áradó hangok minden pillanatban arra emlékeztetik a vezetőt, hogy az i30 N volánja mögött versenyautóhoz méltó élmények várnak rá, amint padlóig tapossa a gázpedált.

  1. close-up of the turbocharged engine inside the new Hyundai i30 Fastback N

   Menetteljesítmények.

   A legfontosabb tejlesítményt növelő módosítások: N DCT duplakuplungos sebességváltó kormányra szerelt váltófülekkel, valamint Performance csomag nagyobb teljesítménnyel és forgatónyomatékkal.

  2. menu screen of the upgraded 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 Fastback N

   Kapcsolódás.

   A Bluelink® segítségével okostelefonján keresztül vagy hangvezérléssel vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi és parkolási adatokkal, valamint számos egyéb információval szolgálnak.

  3. schematic of the advanced SmartSense safety features of the new Hyundai i30 Fastback N

   Biztonság.

   Az új i30 Fastback N a legújabb generációs Hyundai SmartSense biztonsági és vezetőtámogató funkciókat kínálja.

   A vezetés színtiszta élménye: nagyteljesítményű N modellcsalád.

   A nagyteljesítményű Hyundai N típusok rendíthetetlenül sportos teljesítményre születtek - és hogy önfeledt mosolyt csaljanak vezetőjük arcára. Az új i30 N és i30 Fastback N modellpáros, az i20 N és a KONA N olyan lenyűgöző, nagyteljesítményű családot alkotnak, amelyek élvezetesen vezethetők, a praktikumot igénylő mindennapokban éppúgy, mint a versenypályán.

   Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

   Mint minden Hyundai gépkocsi, az új i30 Fastback N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

   Hyundai Fastback N driving around a corner in an industrial setting.
   Hyundai 5 year unlimited mileage warranty

   A jövőre felkészített motortechnológia.

   Az Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai i30 N modellek teljesítik az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

   the Hyundai i30 TCR N in the lead of a touring car race.

   A túraautó-versenyzés élvonalában: i30 TCR N.

   A Hyundai Motorsport ügyfelei 2020-ban 12 bajnoki címet, 67 futamgyőzelmet és 148 dobogós helyezést értek el, a TCR bajnokságok élmezőnyébe emelve a márkát.

   További tájékoztatás az új i30 Fastback N modellről.

   Árajánlatkérés Tesztvezetés