Az érzelemdús formatervezés és a progresszív technológia találkozása.

A vadonatúj i20 a Hyundai európai palettájának első olyan tagja, amely a márka új „Érzéki sportosság” formai filozófiáját követi. A modell nem csak fejlett kapcsolódási szolgáltatásokkal rendelkezik, de kategóriája legteljesebb körű biztonsági csomagját is kínálja, míg 48 voltos mild hibrid hajtáslánca még takarékosabbá teszi.

Városi stílus a városi élethez.

A vadonatúj i20 formavilága dinamikus arányokkal és egyedülálló stíluselemekkel teszi le a névjegyét. Az új, teljes LED-es fényszórók, a merész oldalsó karaktervonal, valamint a Z-alakú hátsó lámpatestben végződő, ék alakú C-oszlop együtt a modern stílus és a hamisítatlan prémium hangulat egységét teremti meg.

Bármit hozzon az út, készen áll rá.

Vajon elvárható ebben a méretosztályban ilyen magas szintű biztonság? A vadonatúj i20 biztonsági funkciók bőséges kínálatával válaszolja meg a kérdést. Intelligens sebességtartó automata. Sávkövető segédlet. Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés. Továbbfejlesztett ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, amely immár nem csak járműveket, de gyalogosokat és kerékpárosokat is képes észlelni. És ez csak néhány a sok közül.

Árajánlatkérés Tesztvezetés