Nézze új szemszögből a világot.

A vadonatúj BAYON kívül kicsi, belül tágas crossover, amely maradandó benyomást tesz Önre és környezetére. Intelligens technológiák széles kínálatával - köztük a kategória legjobbjai közé sorolt biztonsági és online kapcsolódási funkciókkal -, és akár 48V-os mild hibrid rendszerrel szerelt, takarékos hajtásláncokkal.

Stílusával, biztonságával és helykínálatával új mércét állít a szegmensben.

A vadonatúj BAYON a Hyundai díjnyertes szabadidőjármű-kínálatának legújabb, legkisebb tagja. Az üdítően friss szabadidőjármű kecses stílusa és tágas belső tere mellett olyan intelligens technológiákkal emelkedik ki kategóriájából, mint a mild hibrid hajtásláncok, valamint további modern biztonsági és kapcsolódási szolgáltatások hosszú sora.

 1. The high-tech looking details and clean look of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  Stílusos városi szabadidőjármű.

  A Hyundai kecses crossovere kompakt és könnyen vezethető, mégis rendkívül stílusos: ultramodern részletekkel és letisztult megjelenéssel emelkedik ki a mezőnyből.

 2. The cutting-edge Advanced Driver Assistance Systems inside the all-new Hyundai BAYON crossover SUV.

  Kategóriaelső biztonság.

  Az élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszerek széles választéka fokozott biztonságot és nyugalmat kínál - jelentős részben az alapfelszereltség részeként.

 3. The roominess and cargo space of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  Tágas belső tér és csomagtartó.

  Bármerre viszi is az élet, nagyra értékeli majd a tágas belső tér kényelmét és tárolókapacitását, ahogy a biztonságos, robusztus crossover hangulatot sugárzó, emelt üléspozíciót is. 

  1. The 10.25’’ digital cluster in the all-new Hyundai BAYON crossover SUV.

   A kategória egyik legkiválóbb digitális műszeregysége.

   A 10,25 colos digitális műszeregység és a 10,25 colos, osztott megjelenítésre képes központi érintőképernyő a kategória élvonalába tartozó, digitális vezetői környezet ultramodern, központi elemei.

  2. The all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV on a crosswalk.

   Biztonsági csomag.

   A kategória élmezőnyébe tartozó, vadonatúj BAYON a Hyundai SmartSense biztonsági funkciók széles skáláját kínálja - köztük számos rendszert az alapfelszereltség részeként.

  3. The all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV supports Apple CarPlay™ and Android Auto™.

   Gyors, egyszerű online kapcsolódás.

   A központi érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.

   Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

   Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj BAYON is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

   Couple sitting in the boot room of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.
   Hyundai 5 year unlimited mileage warranty.
   Badge of the Hyundai 6d infographic.

   A jövőre felkészített motortechnológia.

   Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai BAYON teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

   Fedezze fel az új BAYON részleteit.

   A műfajteremtő formavilág és az élvonalbeli biztonság találkozása. Menet közben ultramodern kapcsolódási szolgáltatások tartják naprakészen. Az új hajtásláncok és erőátviteli opciók kifinomult, fenntartható vezetési élményt biztosítanak. A vadonatúj BAYON új mércéket állít kategóriájában.

   Árajánlatkérés Tesztvezetés