ELEKTROMOS IONIQ MODELLEK, AKÁR 2 500 000 FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, KÉSZLETRŐL AZ AUTO PALACE DÉLPESTNÉL!

Várja Önt az elektromos hajtás! Ismerje meg az IONIQ Electric-et, mely most nálunk készletről AKÁR MÁR 8 499 000 FT-ÉRT vásárolhat meg

Soha többé nem kell tankolnia. A zéró károsanyag-kibocsátást lélegzetelállító vezetési élménnyel társító, IONIQ Electric az akkumulátor egyetlen feltöltésével akár 311 kilométert képes megtenni*. Ráadásul a nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátor nem egészen egy óra alatt 80 százalékos szintre tölthető fel 100 kilowattos, egyenáramú gyorstöltő berendezés segítségével!


Tisztán elektromos hajtás

A továbbfejlesztett, 38,3 kWh kapacitású akkumulátor az eddiginél 36 százalékkal nagyobb energiatároló képességgel rendelkezik. Az IONIQ Electric egy csepp benzint vagy gázolajat sem fogyaszt, így károsanyagot sem bocsát ki. Ráadásul teljesen zajmentesen utazhatunk, egy huzamban akár 311 kilométeren át (WLTP)

Kecses formaterv, kifinomult belső

Az IONIQ a világ egyik legáramvonalasabb autója. A kecses formaterv lenyűgöző, dinamikus hatást kelt. Újragondolt belső kialakítása letisztult és szellős, mégis tele van funkciókkal.

Töltőpont és parkolóhely keresése!

Az IONIQ Electric gondoskodik arról, hogy Ön kipihenten és a lehető leggyorsabban célhoz érjen. Valós idejű információk: elektromos töltőállomások és tarifák, forgalom, időjárás, érdekes úti célok (POI), parkolóhelyek utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt és - ha a helyi törvények megengedik - traffipax figyelmeztetést is tartalmaz.