MYHYUNDAI


KÁRTYA IGÉNYLÉSE

MYHYUNDAI: EGY KÁRTYA, AMI MINDENT VISZ

1_400 Az évek óta sikeresen működő MyHyundai programunk 2018. januárjától megújult. A rendszer modernebb, átláthatóbb lett, szem előtt tartva a könnyebb használhatóságot. Célunk elsősorban az, hogy még gyorsabb és egyszerűbb legyen az ügyfeleinkkel való kommunikáció.

A program továbbra is két fő részből áll:

az ajánlatokat, újdonságokat, érdekességeket tartalmazó, személyre szabott internetes felületből, és
az autón elvégzett karbantartásokat, beavatkozásokat, kilométeróra-állásokat nyilvántartó oldalból.
A kártyát ezentúl is minden új Hyundait vásárló ügyfél automatikusan megkapja, ezen felül mindenkinek lehetősége nyílik a rendszerben való regisztrációra, akár személyesen, bármelyik hivatalos Hyundai márkakereskedésben, akár online felületünkön.


A MyHyundai program a megújulást követően is megmarad egyedinek és személyre szólónak. A program tagjaként célzottan és a nagyközönségnél sokkal korábban értesülhet személyre szabott ajánlatainkról, aktualitásainkról. (Új autóval rendelkező ügyfélként például nem fog a garancián túli modellekre vonatkozó akciókkal találkozni, viszont ha járművének életkora és futásteljesítménye indokolja, a személyes weboldalon megjelennek az érintett cserealkatrészekre, tartozékokra vonatkozó aktuális ajánlatok.)


A MyHyundai program előnyei:

A MyHyundai program rövidtávon kényelmes, hosszútávon értéknövelő megoldásai, a személyre szabottság, valamint a konkrét anyagi előnyök kombinációja egyedülálló és felülmúlhatatlan értéket kínál – ahogy Ön azt a Hyundaitól minden területen megszokhatta.