Úttörő formaterv. Felvillanyozó teljesítmény.

Köszöntjük a forradalomban. A vadonatúj Tucson fejlett formaterve nem csupán az elődmodell evolúciója, hanem teljes körű dizájn-forradalom. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint a kategória egyik leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát nyújtja.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. An image of the hybrid engine available in the all-new Hyundai Tucson compact SUV. 

  Villamosított hajtásláncok.

  Válasszon a szegmens sokoldalú villamosított hajtáslánc-kínálatából, a 48 voltos mild hibridtől kezdve a hibriden át a plug-in hibridig.

 2. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.

  Úttörő formaterv.

  Dinamikus, geometrikus formavilága, éles törésvonalai és a világon elsőként alkalmazott parametrikus rejtett lámpatestek együtt különlegesen erőteljes megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj Tucsonnak.

 3. An illustration of the best-in-class advanced driver-assistance systems in the all-new Tucson.

  Kategóriaelső biztonság.

  A vadonatúj Tucson a kategória legkiválóbb fejlett vezetőtámogató rendszereit, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagját kínálja, így minden eddiginél nagyobb biztonságban érezheti magát.

  Image from the world premiere of the all-new Hyundai Tucson.

  Nézze meg a vadonatúj TUCSON világpremierjét!

  A vadonatúj Tucson szeptember 15-én mutatkozott be a világnak – az eseményt megtekintheti itt:

  Külső

  A formaterv evolúciójának forradalma.

  A vadonatúj Tucson kifinomult formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír. A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai. A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a Tucson robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

  360°

  0%

   Parametrikus rejtett lámpatestek.

   A parametrikus hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázata abban a pillanatban átalakul, amint útnak indul az autó. Az ultramodern féltükrös világítástechnológiának köszönhetően a LED-es nappali világítás felkapcsolásakor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek, egyedülálló, modern fénykarakterrel ruházva fel az autót. Amint leállítjuk a motort, a fények ismét beleolvadnak a hűtőrácsba.

   An image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. An image of the chrome accent line on the side of all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Krómozott karaktervonal.

    A vadonatúj Tucson sportos érzékiségét az a krómozott, parabolikus dekorvonal teszi még hangsúlyosabbá, amely az oldalsó tükröktől kiindulva egészen a C-oszlopig húzódik.

   2. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    LED-es hátsó lámpatestek.

    Hátul parametrikus rejtett világítást alkalmazó, széles LED-es lámpatestekkel folytatódik a formai tematika.

   3. An image of the 19'' alloy wheels on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    19 colos könnyűfém keréktárcsák.

    Az opciós 19 colos keréktárcsák optimális arányokkal ruházzák fel a lenyűgöző Tucsont, még inkább kihangsúlyozva annak látványos megjelenését.

    Koncepciójárműből lett forradalmian újszerű szabadidőjármű.

    A vadonatúj Tucson progresszív formanyelve a 2019. évi Los Angeles-i AutoMobility kiállításon bemutatott, sokat méltatott Vision T szabadidőjármű-tanulmányból merített ihletet. A tanulmányautó éles törésvonalai és futurisztikus formavilága jól felismerhetők a merész új kompakt szabadidőjárműben, amely az első olyan szabadidőjármű a Hyundai kínálatában, amelyet a vállalat új 'érzéki sportosság' formanyelvét követve fejlesztettek ki.

    Beltér

    Az Interspace szépsége.

    A vadonatúj Tucson kifinomult, tágas belső tere, az Interspace leginkább egy olyan rendezett szobára emlékeztet, ahol felülemelkedhetünk a mindennapok gondjain. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

    Image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV's futuristic interior design.

    Maximális kapcsolódás, teljes körű digitális élmény.

    A belső tér elegáns egyszerűségét kihangsúlyozza a szegmensben páratlan technológiai megoldások tökéletes integrációja. Az új 10,25 colos érintőképernyő és az érintésérzékeny középkonzoli kezelőfelület előremutató, teljesen testre szabható digitális élményt kínál: navigáljon egyszerűen az online világban, kezelje könnyedén az autót. Formatervezőink lemondtak a fizikai kapcsolókról és nyomógombokról: a navigációs, infotainment, valamint fűtési / klimatizálási funkciók mind érintéssel vezérelhetők.

    Kényelem

    Kiemelkedő kényelem és praktikum.

    A vadonatúj Tucson a sokoldalúság és az online kapcsolódás mellett a kényelem és a praktikum terén is kiemelkedően teljesít. Az olyan intelligens megoldásoknak köszönhetően, mint a távolból dönthető ülések vagy a beszállást megkönnyítő, ötletes ülésmozgató rendszer, a csomagok ugyanolyan könnyen és gyorsan bepakolhatók, mint amilyen egyszerűen a hátsó utasok be- és kiszállhatnak. Az első és hátsó ülésfűtés, valamint az indirekt légbevezetésű, háromzónás klímaberendezés minden eddiginél kellemesebb belső környezetet teremtenek.

    A close up image of the buttons of the Walk-in device on the passenger seat of the all-new Tucson.

    Beszálláskönnyítő rendszer.

    Az ötletes funkció lehetővé teszi, hogy a vezető az ülésen elhelyezett gombbal eltolja az első utasülést, illetve szabályozza a háttámla dőlésszögét, megkönnyítve az utasok beszállását, illetve elhelyezkedését.

    An image of the remote folding rear seats inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Távolból dönthető hátsó ülések.

    Bepakolná a csomagokat, de még több helyre van szüksége? Semmi probléma. A csomagtartó oldalfalán elhelyezett karokat meghúzva az üléstámlák a távolból is dönthetők.

    Multi-Air Mode technológia.

    Tökéletesen személyre szabott komfort. A vadonatúj Tucson az első olyan Hyundai gépkocsi, amely rejtett Multi-Air Mode technológiát alkalmaz. Ez a rendszer közvetlen és indirekt légbevezető nyílásokkal szolgálja ki a fűtési és klímaberendezést, finomabb légáramlást, ezáltal pedig kellemesebb utazási környezetet teremtve.

    A photo of the sleek interior of the all-new Hyundai Tucson compact SUV. 
    A close up image of the rear passenger climate controls inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Háromzónás klímaberendezés.

    Hogy mindenki élvezze az utazást. A háromzónás klímaberendezés az elöl utazók mellett immár a hátsó utasokat is kiszolgálja.

    Kapcsolódás

    Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

    A vadonatúj Tucson magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat - mint az okostelefon-tükrözést - és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyekkel okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

    A close up image of the 10.25" touchscreen inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    10,25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület.

    Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul az érintésérzékeny középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.

    A close up image of the 10.25" digital cluster inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    10,25 colos digitális műszeregység.

    A digitális műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Az árnyékoló nélküli műszeregységnek köszönhetően a belső tér még nyitottabbá vált.

    An image of a smartphone featuring the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app.

    Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

    A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén az utasok zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehetnek igénybe a vadonatúj Tucson fedélzetén: utazásukat online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

    Biztonság

    A kategória legjobbjai közé tartozó, megnyugtató biztonsági felszereltség.

    A vadonatúj Tucson fejlett vezetőtámogató rendszereket, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagja a kategória legjobbjai közé tartozik, így az autó utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front driving down a city street.

     Autópálya asszisztens (HDA).

     A vadonatúj Tucson elsőként kapott autópálya menettámogató funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást a navigációs alapú intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. An image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.

     Holttér figyelő rendszer (BVM).

     A digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti a vadonatúj Tucson bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

     Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

     Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. An image of the chrome accent line on the side of all-new Hyundai Tucson compact SUV.

     Automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer (RSPA).

     A vadonatúj Tucson képes távvezérléssel leparkolni, vagy kiállni a parkolóból. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. An illustration of the high beam assist system in the all-new Tucson.

     Távolsági fényszóróasszisztens (HBA).

     A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a rendszer már nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

    1. 1
    Image of a first row centre side airbag in the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Fokozott biztonság hét légzsákkal.

    A továbbfejlesztett, hét légzsákból álló rendszer fontos újdonsága az első üléssori központi légzsák, amelyhez hasonlóval eddig nem találkozhattunk a szegmensben.

    Teljesítmény

    Villamosított hajtásláncok legszélesebb választéka.

    A vadonatúj Tucson a kompakt szabadidőjárművek között páratlanul gazdag villamosított hajtáslánc-választékot kínál, amelyek a vezetési élmény megőrzése mellett biztosítanak kedvezőbb károsanyag-kibocsátást. 48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid: Ön választ. Hagyományos benzin- és dízelmotorokkal is rendelhető.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. Icon illustrating the efficient powertrain of Hyundai hybrid vehicles.

     Hibrid.

     Felvillanyozó takarékosság. A hibrid hajtáslánc az új 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotorból, valamint egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotorból áll.

    2. Icon illustrating the efficient powertrain Hyundai plug-in hybrid vehicles.

     Plug-in hibrid.

     Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A vadonatúj Tucson 2021-től az 1.6 T-GDI motorra épülő, 265 lóerős plug-in hibrid kivitelben is elérhető lesz.

    3. Icon illustrating the efficient powertrain Hyundai 48V mild hybrid vehicles.

     48V mild hibrid.

     A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

     Nagyobb teljesítmény. Kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia.

     A Hyundai kifejlesztette a világ első folyamatosan változó szelepvezérlési (CVVD) technológiáját. A megoldás egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. The logo of Hyundai's HTRAC™ All-wheel drive system in the all-new Tucson.

      HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

      Rossz idő? Hajtűkanyar? Semmi probléma. Az innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszer optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít.

     2. An illustration of the Electronic Controlled Suspension (ECS) in the all-new Hyundai Tucson. 

      Elektronikusan szabályozott felfüggesztés (ECS).

      A csillapítás mértékének kerekenkénti módosításával az ECS egyszerre mérsékli az oldaldőlést, a bólintást és az ágaskodást, illetve a karosszéria függőleges kimozdulását, így biztosítva jobb rugózási komfortot és vezethetőséget.

     3. An image of the Terrain Mode Selector in the all-new Hyundai Tucson SUV. 

      Terepüzemmód-választó.

      Hó? Homok? Sár? Semmi probléma. A terepüzemmód-választó rendszer segítségével könnyedén válthat üzemmódot, a különböző helyzetekre optimalizálva a menetjellemzőket, valamint az összkerékhajtási rendszer beállításait.

      Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

      Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj Tucson is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj Tucson nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik kiváló garanciális konstrukcióját - alapáron.

      The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the side parked near a nondescript wall.
      Logo of the Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty. Logo of the Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty.
      Árajánlatkérés Tesztvezetés