Nagyobb. Jobb. Szépséges.

Alapjaiban újult meg a Hyundai európai zászlóshajó szabadidőjárműve, amely így még tágasabb, még kényelmesebb és még praktikusabb lett. Az új Santa Fe merészebb, karakteresebb formatervéhez új technológiai megoldások, hibrid hajtásláncok és élvonalbeli biztonsági funkciók lenyűgöző portfoliója társul.

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. Front view image of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

  Kifinomult új megjelenés.

  A kívül és belül egyaránt megújult formavilág a robusztus megjelenést kecses kifinomultsággal kombinálja, egyedülállóan karakteres jelenséget hozva létre a nagyméretű szabadidőjárművek szegmensében.

 2. An image of the state-of-the-art hybrid engine in the the new Hyundai Santa Fe.  

  Új, villamosított hajtásláncok.

  Csekélyebb károsanyag-kibocsátás, nagyobb teljesítmény. Az új, ultramodern hibrid és plug-in hibrid hajtásláncok kevesebb üzemanyaggal is beérik, és kevesebb CO2-t is bocsátanak ki.

 3. The new Hyundai Santa Fe pictured from above highlighting the Advanced Driver Assistance Systems.

  Élvonalbeli biztonsági szolgáltatások.

  Az élvonalbeli biztonsági funkcióknak és a fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően az új Santa Fe a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt.

  A Santa Fe 20 éve – az ikonikus modell evolúciója.

  A Hyundai 2000-ben mutatta be az első generációs Santa Fe modellt, és ezzel úttörő szerepet vállalt a szabadidőjárművek piacán. Az immár huszadik születésnapját ünneplő, rendkívül sikeres Santa Fe a márka emblematikus típusává vált. Tekintsünk most vissza arra, hogyan fejlődött a Hyundai első szabadidőjárműve az évek során.

  Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
  1. An image of the first generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Első generáció 2000-2005.

   Az első generációs modell robusztus, mégis kifinomult megjelenése mellett jóval hosszabb és szélesebb is volt számos vetélytársánál, kihangsúlyozva a modell terepalkalmasságát.

  2. An image of the second generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Második generáció 2005 - 2012.

   A második generációs modell erősebb és tágasabb volt, biztonsági rendszerét továbbfejlesztettük; a típus minden időjárási és menetkörülmények között sokkal jobb vezethetőséget kínált.

  3. An image of the third generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Harmadik generáció 2012 - 2018.

   A még kényelmesebb, még jobb minőségű harmadik generációs modell új formanyelvet alkalmazott, amely a kifinomult vonalvezetést merész, terjedelmes felületekkel kombinálta.

  4. An image of the fourth generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Negyedik generáció 2018 óta.

   A negyedik kiadás prémium hangulatát jól érzékeltette a modell elegáns megjelenése, fejlett technológiái, kategóriaelső biztonsági funkciói és kivételesen tágas belső tere.

   Körbejárás

   Fedezze fel az új Santa Fe-t.

   Ismerje meg közelről a legfontosabb részleteket. Az új Santa Fe rejtelmeibe Andrea Manglaviti termék marketing specialista vezeti be. Bőven akad felfedeznivaló.

   Formaterv

   Lenyűgözőnek született.

   Az új Santa Fe impozáns, merész és szépséges megjelenésének nem lehet ellenállni. Magabiztosan mozog, és mindenütt tekintélyt parancsol. Széles kiállásával és merész formatervével magára irányítja a figyelmet. Teljesen újraalkotott külseje a robusztus megjelenést kecses kifinomultsággal kombinálja, egyedülállóan karakteres jelenséget hozva létre a szabadidőjárművek szegmensében.

   Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
   1. Close up image showing the T-shaped LED Daytime Running Lights of the new Hyundai Santa Fe SUV. 

    Összetéveszthetetlenül ragyogó.

    A különleges, T alakú LED-es nappali fények azonnal szembetűnnek. Összetéveszthetetlen fényrajzolatot hoznak létre, illetve narancssárgán villogva irányjelzőként is szolgálnak.

   2. Close up image showing the new taillight design of the new Hyundai Santa Fe SUV. 

    Arcátlanul magabiztos.

    Az új, vízszintesen elnyújtott rajzolatú lámpatesteket piros fényvisszaverő sáv köti össze, így szélesítve optikailag a karosszériát.

   3. Close up image showing bold wide grille of the new Hyundai Santa Fe SUV.

    Megkérdőjelezhetetlenül merész.

    A jellegzetes, térbeli mintázatú, széles és merész hűtőmaszk elegáns átmenettel folytatódik az elsődleges fényszórókban, integrált megjelenést eredményezve.

    Prémium anyagok. Rendkívüli tágasság. A legmodernebb technológiák.

    Foglaljon helyet az új Santa Fe tágas belső terében, és azonnal érezni fogja: az új modell tágasabb, kényelmesebb és praktikusabb az elődjénél. Minden alkatrész puha tapintású, prémium kidolgozást kapott, ami a fényűzés új szintjére emeli az autót. Ráadásul az új Santa Fe az első olyan Hyundai modell, amelyhez a kifinomult hangulatot még tovább fokozó, opciós Luxus csomag rendelhető.

    A picture of the new Hyundai Santa Fe's premium interior design. 
    1

    Lebegő középkonzol.

    A modernizált belső tér egyik leginkább figyelemre méltó részlete az a "lebegő" középkonzol, amely elegáns, lendületes ívvel csatlakozik a bőrborítású műszerfalhoz. A finom anyagokkal borított, ultramodern funkciókat kínáló, új középkonzol kihangsúlyozza a belső tér prémium hangulatát. A középkonzol alatti, könnyen hozzáférhető tárolófelületen kényelmesen elférnek a személyes tárgyak.

    Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
    1. A picture of the new Hyundai Santa Fe's new 12.3" fully digital cluster.

     Dinamikus, teljesen digitális műszeregység.

     Az utastér új, prémium részleteit a 12,3 colos, teljes egészében digitális, széles körűen testre szabható műszeregység koronázza meg.

    2. A picture of the new Hyundai Santa Fe's optimally placed 10.25” touch widescreen.

     Új 10,25 colos érintőképernyő.

     A hatalmas képernyőn mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Az optimálisan elhelyezett, 10,25 colos érintőképernyő kristálytiszta képet ad, könnyen használható, és az okostelefonos tartalmak is megjeleníthetők rajta.

    3. A close up image of the button type shift-by-wire inside the new Hyundai Santa Fe SUV.

     Nyomógombos, elektronikus váltóvezérlés.

     A lebegő középkonzolon elhelyezett gombokkal válthat az előre- és hátramenet, az üres és a parkolófokozat között.

     Kényelem és praktikum

     Intelligens kényelem és praktikum.

     Az új Santa Fe a legkiválóbb kényelmi és praktikus szolgáltatásokat biztosítja, a rendkívül sokoldalú üléselrendezéstől kezdve az olyan mindennapos megoldásokig, mint az intelligens, motoros mozgatású csomagtérajtó. Családtagjai és barátai nagyra értékelik majd a megnövelt második és harmadik üléssori lábteret, a még tágasabb csomagtartót, valamint a belső tér stratégiai jelentőségű pontjain elhelyezett, ötletes tároló megoldásokat.

     An image of the luxurious interior of the 7 seater Hyundai Santa Fe SUV.

     Kiválóan variálható ülésrendszer.

     Első osztályú kényelem akár hét utas számára, tágas csomagtérrel megtoldva. Hosszú utazásra készül? A 40/20/40 arányban osztva dönthető, második sori üléseket eltolva a csomagok és az utasok igényei szerint módosíthatja a férőhelyeket. A második üléssort egyetlen gombnyomással előre húzhatja, így kényelmesen szállhat be a harmadik sori ülésekre.

     An image of the KRELL premium audio speaker in the new Hyundai Santa Fe SUV.

     KRELL prémium audiorendszer.

     A KRELL prémium audiorendszer kimagasló hangzást biztosít. A nyolc darab felső kategóriás hangszóró a Santa Fe minden utasát lenyűgöző zenei élményben részesíti.

     Head-up kijelző.

     A head-up kijelző közvetlenül a szélvédőre vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útba igazítás, vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi az utazást.

     Kapcsolódás

     Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

     Az új Santa Fe magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat - mint a vezeték nélküli okostelefon-tükrözést - és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amellyel okostelefonjáról vagy szóban vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

     Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
     1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai Santa Fe. 

      Vezeték nélküli töltés.

      A továbbfejlesztett vezeték nélküli töltőfelület még nagyobb teljesítménnyel tölt, így hatékonyan képes gyorsan és egyszerűen tölteni a telefont, gubancolódó kábelek nélkül.

     2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai Santa Fe. 
      2,3

      Vezeték nélküli Apple Car Play és Android Auto.

      Mostantól kábeles csatlakozás nélkül tükrözheti okostelefonját a 8 colos érintőképernyőre, köszönhetően a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

     3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

      Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

      Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

      Menetteljesítmények

      Új motorválaszték: még takarékosabb, még erősebb.

      A nagyobb teljesítményhez kedvezőbb fogyasztás társul. Az új Santa Fe vadonatúj motorkínálattal és kedvezőbb CO2-kibocsátással lép piacra. Ez az első olyan Hyundai modell Európában, amely megkapta az új ‘Smartstream’ hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokat.

      Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
      1. An image of the HTRAC™ All-Wheel Drive system badge on the new Hyundai Santa Fe SUV.

       HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

       Az innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszer optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít, így Ön biztonságosabban és felszabadultabban vezethet a csúszós városi utcákon vagy a bukkanókkal tarkított országutakon.

      2. An image of the Terrain Mode Selector on the new Hyundai Santa Fe SUV.

       Terepüzemmód-választó.

       Hó? Homok? Sár? Semmi probléma. A terepüzemmód-választó rendszer segítségével könnyedén válthat üzemmódot, a különböző helyzetekre optimalizálva a menetjellemzőket, valamint az összkerékhajtási rendszer beállításait.

      3. An image of the new Hyundai Santa Fe SUV from the side.

       Vadonatúj járműplatform.

       Az új Santa Fe a Hyundai vadonatúj, harmadik generációs platformjára épül. Ez számottevő előrelépést tesz lehetővé a menetteljesítmények, a vezethetőség, a takarékosság és a biztonság terén.

       A close up of the Smartstream hybrid powertrain in the new the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

       Smartstream hibrid hajtáslánc.

       Az új Santa Fe Hybrid benzines turbómotorjához akkumulátorról táplált villanymotor társul; ez a dinamikus páros az üzemanyag-takarékosság új szintjét valósítja meg.

       An illustration of the 265 horse power that the new Hyundai Santa Fe plug-in hybrid delivers.

       Plug-in hibrid teljesítmény.

       Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A plug-in hibrid hajtáslánc 265 lóerős összteljesítményt kínál, és gombnyomásra képes tisztán elektromos üzemben közlekedni.

       Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
       1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai Santa Fe plug-in hybrid.

        1.6 T-GDI turbo hibrid.

        Az új Santa Fe 230 lóerős rendszerteljesítményű hibrid változatát az új 1,6 literes T-GDi (közvetlen benzin-befecskendezéses turbómotor) ‘Smartstream’ belső égésű erőforrás és egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotor kettőse hajtja. A rendszer kettő- és összkerékhajtással egyaránt elérhető.

       1. 1
       Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
       1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai Santa Fe plug-in hybrid.

        1.6 T-GDi plug-in hibrid.

        A 2021 elején érkező plug-in hibrid kivitel az új 1,6 literes T-GDi ‘Smartstream’ közvetlen benzinbefecskendezéses turbómotort egy 66,9 kW teljesítményű villanymotorral társítja, az utóbbit tápláló lítium-ion polimer akkumulátor kapacitása 13,8 kWh. Ez a változat kizárólag összkerékhajtással rendelhető. A rendszerteljesítmény 265 LE.

       1. 1
       Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
       1. An image of the 2.2 SmartStream Diesel engine in the new Hyundai Santa Fe SUV.

        2.2 SmartStream dízelmotor.

        A négyhengeres ‘SmartStream’ dízelmotor legnagyobb teljesítménye 202 lóerő, maximális forgatónyomatéka 440 Nm. Az erőforrás két- és összkerékhajtással is rendelhető. Az új motorgeneráció blokkja acél helyett alumíniumból készült, így 19,5 kg-mal könnyebb. A motor egyéb komponenseit is átdolgozták, ami takarékosabbá tette az erőforrást. Emellett a motor új, 2200 baros befecskendező rendszert alkalmaz, ami nagyobb motorteljesítményt tesz lehetővé.

       1. 1

       Biztonság

       Vigyáz Önre és szeretteire.

       Az élvonalbeli Hyundai SmartSense biztonsági funkcióknak és az olyan fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően, mint az autópálya menettámogató funkció vagy a hátrameneti ütközéselkerülő támogatás, az új Santa Fe a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt. Még automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer is rendelhető, amely leparkolja Ön helyett az autót.

       An image of the new Hyundai Santa Fe SUV from the side driving down a highway.
       A close up image at the control buttons on the sporty steering wheel of the new Hyundai Santa Fe SUV.

       Autópálya asszisztens (HDA).

       Az új Santa Fe elsőként kapott autópálya asszisztenst (HDA). A sávkövető asszisztens funkciót az intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

       An image of the Remote Smart Park Assist on the new Hyundai Santa Fe backing into a parking spot.

       Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA).

       Az új Santa Fe távvezérléssel leparkolható, illetve előhívható a parkolóhelyéről. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

       An image of the Reverse Parking Collision-Avoidance Assist on the new Hyundai Santa Fe stopping for a pedestrian.

       Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R).

       Az új funkció a hátsó és oldalsó radarok együttes alkalmazásával észleli, ha akadály felé tolatunk. Ilyenkor figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, így kerülve el az ütközést.

       Árajánlatkérés Tesztvezetés